25/12/21

Nat King Cole,Frank Sinatra,Dean Martin,Bing Crosbey Classics Christmas ...


Wishing You All a Merry , Holly & Blessed Christmas ! Blagoslovljen i Miran Božić , u krugu svojih najdražiš , u zdravlju , veselju i sreći....Buon Natale ! Feliz Navidad !Joyeux Noel! Frohes Weinachten ! 
Happy Holidays ! Sretni blagdani ! Uživajte u toplom domu sa svojim najdražima....
👼💗😽❆❄❄❅❅😘
10.01.2022. 
Tako je to bilo , prije samo godinu dana...a moram priznati da mi ponekad izgleda kao da su prošla tri....a ponekad , čak i kao da je bilo jučer ....(  nekako, skoro pa  kao u priči " Mali Princ "od poznatog Antoine de Saint-Exupéry , koja  još uvijek oduševljava naraštaje širom Svijeta...😊) 
Kako ste Vi prošli ovih godinu dana....? A kako ste dočekali ovu Novu Godinu...? ( ...znam , neki ćete ju tek dočekati za koji dan... : )) , ali inače....Kako ste preživjeli...? Prošli i  UŠLI U NOVU GODINU 2022.-u ....? Jeste li bili veseli....? Tužni...? Zabrinuti....? Jeste li se konačno naplesali...? Zabavili....? Ili ste se neplanirano "probudili sa 3-5 kg. viška....."  ....? haha!ha!....pa kako Vam je krenulo , ovaj puta u ...odnosu na prošlu....? Jeste li možda smireniji...? Svjestniji...? Odlučniji....? Ili samo sretni da je sve konačno prošlo....???Ha!Ha1Ha! ....Kakvi su vaši osječaji...? Ili prognoze ...? Namjere...???za ovu Novu godinu...?
Pišite mi o svemu tome ( ako Vam se da, naravno...kad za to nađete vremena i volje...) , baš me zanima još koje mišljenje ...pa da vidim , hoću li naletjeti na pokojeg istomišljenika...
U SVAKOM SLUČAJU , SRETNO VAM NOVO LJETO ! 😇💗

Nessun commento:

Posta un commento